EL TREBALL COOPERATIU

Resultat d'imatges de TREBALL COOPERATIUEL TREBALL COOPERATIU ÉS UNA EINA D'APRENENTATGE EN LA QUAL ELS ALUMNES S'ORGANITZEN EN PETITS GRUPS PER TREBALLAR JUNTS AMB LA INTENCIÓ D'ACONSEGUIR METES I OBJECTIUS COMUNS. 
A CLASSES MOLT NOMBROSES VA MOLT BÉ. EN ELS NOSTRES CASOS PER ORGANITZACIÓ ENS VA IDEAL!. 
AIXÍ QUE ...DESPRÉS DE PASSAR L'ESTIU, DE COMENÇAR UN NOU CURS, DE TENIR NOUS COMPANYS. DE SER GRUPS FORMATS PER 30 MEMBRES, JA ÉS HORA DE COMENÇAR A RETOMAR EL TREBALL COOPERATIU. 
Resultat d'imatges de TELARAÑA ENCARA QUE A LA NOSTRA ETAPA D'INFANTIL JA VAREN FER I TREBALLAR MOLT EN TREBALL COOPERATIU ANAM A FER MEMÒRIA DE QUINES COSES TREBALLAM, COM S'ORGANITZA, QUINS CÀRRECS HI HA, QUINES COSES MILLOR NO FER....
PER XERRAR DEL TEMA HO FAREM MITJANÇANT UNA DINÀMICA 
" LA DINÀMICA DE LA TERANYINA"
UNA VEGADA EXPOSATS ELS NOSTRES RECORDS  ANAM A PREPARAR ELS NOUS EQUIPS DE TREBALL COOPERATIU.
A L'AULA, PER PODER ANOMENAR ELS EQUIPS DE TREBALL COOPERATIU, PRIMER HEM DE DECIDIR DE QUINA MANERA O DE QUINA TIPOLOGIA ENS AGRADARIA QUE ENS POGUESSIN DIR . EN GRAN GRUP APUNTAM IDEES DE POSSIBLES NOMS. DESPRÉS CADA EQUIP AMB "L'ESTRUCTURA 1-2-4"  PODEN TRIAR DE TOTES LES PROPOSTES ESCRITES DUES. UN ENCARREGAT HAURÀ D'ESCRIURE QUINES HAN TRIAT A UN PAPER PER MES TARD COMUNICAR-LES I FER VOTACIONS ENTRE TOTS.

Resultat d'imatges de MINIONSResultat d'imatges de superherois marvelJA TENIM SELECCIONAT QUE ELS  EQUIPS DE TREBALL COOPERATIU DE LA CLASSE DE LA MÀGIA HAN DE SER SOBRE LA TEMÀTICA DELS " SUPERHEROIS" I DE LA CLASSE DELS DIVERTITS HAN DE SER  SOBRE LES QUALITATS DELS MINIONS.
AIXÍ QUE MANS A L'OBRA!!
CADA EQUIP ES REUNEIX. ES DIBUIXA I ESCRIU EL NOM QUE VOL PEL SEU NOU EQUIP.

A PARTIR D'AQUEST MOMENT  UNA GRAN MAJORIA D'ACTIVITATS D'AULA ES DURAN A TERME EN TREBALL COOPERATIU. FENT Ú D'ALGUNES ESTRUCTURES COM : 
- LECTURA COMPARTIDA.
- FULL GIRATORI.
- LLAPIS ENMIG.
- JOC DE PARAULES.
- .......
PER PODER VALORAR I AVALUAR COM FUNCIONA L'EQUIP, COM VAN LES ACTIVITATS DE CADA GRUP... DUREM A TERME UN QUADERN D'AVALUACIÓ DEL TREBALL D'EQUIP. 
EN AQUEST QUADERN  ENREGISTRAREM DE TANT EN TANT ALGUNES DE LES ACTIVITATS QUE DUREM A TERME. HO FAREM PER PRENDRE CONSCIÈNCIA DE LA FEINA PRÒPIA, DE LA FEINA DELS MEUS COMPANYS, DE LA FEINA CONJUNTA, PER A PRENDRE A VALORAR LES MEVES MANCANCES I MILLORAR LES MEVES ACTITUDS D'AJUDA, DE PACIÈNCIA...VERS ELS MEUS COMPANYS.
LA PRIMERA FEINA D'EQUIP ÉS EL DISSENY DE LA PORTADA DEL QUADERN D'EQUIP MITJANÇANT L' " ESTRUCTURA DE FULL GIRATORI" 
EL DIBUIX DEL SUPERHEROI  O DE LA QUALITAT DEL MINION QUE REPRESENTARÀ L'EQUIP.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DIA DE LA PAU